Armband med fina berlocker

De kallas för charmarmband och är särskilt populära bland ungdomar. Men även vuxna kan se charmen i armband med fina berlocker. Det kan ju vara så att du vill bygga på med nya prydnader eller att du vill kunna variera utefter humör och stil.

Armband med berlocker

Armband som är gjorda för berlocker har ofta länkar med plats för att hänga på hängen. De kan vara gjorda av olika metaller. Det går också att fästa berlocker på läder- och tygarmband. Men det ser för det mesta snyggast ut när berlocken och armbandet är av samma metall.

Det finns olika typer av berlocker. En del är mycket fantasifulla och andra är klassiska. Symboler som hjärtan är vanliga. Men det kan också finnas lite ovanligaste former som miniatyrer av sådant som finns i hemmet.

Berlockarmbandet som present

När du vill ge bort en present till en yngre person kan ett armband med berlocker vara en bra idé. Det här är som ett litet projekt. Charmarmband går ju att bygga på. Om du vet att personen som du vill ge present till redan har den här typen av armband kanske du satsar helt och hållet på hängena.

Armband som är lekfulla

När ett armband har berlocker blir det lekfullt på flera sätt. Dels så kommer känslan av de små objekten som dinglar att kännas rörlig och kul. Samtidigt kan stilen på hängena leda till att du upplever en känsla av lek.

Att byta berlocker och skaffa nya blir också ett intresse som väcker barnet i dig. Du kanske börjar samla och funderar sedan ett och två varv på hur du ska kombinera dina berlocker. Hunden vid hjärtat, tursymbolen därefter eller kanske den lilla stöveln först…